07Desembre2022

Acte institucional del Dia Internacional de les Cooperatives 2018

Treball, Afers Socials i Famílies, en col·laboració amb les entitats més representatives del moviment cooperatiu, ha organitzat l’acte institucional amb motiu del Dia Internacional de les Cooperatives.
Les cooperatives i empreses de l’economia social, a més de ser capaces de sobreviure a les situacions de crisi, o ser una alternativa al tancament d’empreses, també es consoliden com una resposta de primer ordre en tots els sectors econòmics, de manera que contribueixen a transformar les bases d’un model econòmic més sostenible i sobretot que posa les persones al centre.

L’economia social i cooperativa és la millor resposta ara que proliferen moviments civils alter­natius, comunitaris, autogestionats i crítics que reclamen una economia més humana: que les activitats econòmiques també tinguin principis com la solidaritat, la reciprocitat, la justícia o el consum sostenible, al costat de l’objectiu de sostenibilitat econòmica.

Compartir contingut
Copyright © 2022 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.