07Desembre2022

Festipallars 2018

El dissabte 7 de juliol celebrarem un any més el Festipallars 2018 a la platja del Piolet de Salàs de Pallars. Des de l’edició passada hem transformat el Festipallars en un festival que combina la música i l’aigua donant-li un caire més festiu i refrescant. Sempre sense abandonar els objectius que van motivar l’inici d’aquest esdeveniment ara fa 11 anys que no és altre que impulsar, donar visibilitat i posar en valor els músics joves que genera el Pallars.
Veniu a gaudir de les activitats nàutiques gratuïtes, les paradetes, però sobretot de la música dels joves músics pallaresos. Enguany hem incorporat per primer cop un grup musical extern al Pallars, de referència pels i les joves i adolescents, seguint els suggeriment de molts/es dels seguidors/es del Festipallars, però també dels propis músics, amb l’objectiu d’atreure nou públic a l’esdeveniment. El grup triat per aquesta edició és SUU, liderat per una instagramer coneguda com a @tontaca13.

Festipallars, s’organitza conjuntament entre els ajuntaments de, Salàs de Pallars com a municipi acollidors d’aquesta edició, Senterada, Talarn, Isona i Conca Dellà, la Pobla de Segur i Tremp més el Consell Comarcal i la Direcció General de Joventut.

Compartir contingut
Copyright © 2022 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.