07Desembre2022

“Trepitja fort”! èxit de participació en l’onzè Festipallars

L’onzena edició del Festipallars celebrada aquest dissabte a la platja del Piolet de Salàs de Pallars, ha assolit les expectatives amb una gran participació de joves. Aquest festival, s’organitza conjuntament entre els ajuntaments de Salàs de Pallars com a municipi acollidor d’aquesta edició, Senterada, Talarn, Isona i Conca Dellà, la Pobla de Segur i Tremp més el Consell Comarcal i la Direcció General de Joventut.

El Festipallars ha complert onze anys, amb un format més estiuenc malgrat no perdre l’objectiu de donar veu i visibilitat als músics pallaresos - com Singatalla, Stain, Bocafoscant i Maritrini y sus Sicarios-  en un entorn immillorable des del qual es gaudeix d’una gran experiència musical, incorporant novetats com paradetes artesanes, activitats nàutiques, sortejos i presentat per Millenials, els locutors de l’espai dels joves a Radio Tremp.

Des de reinventar-se ja el format l’any passat, aprofitant l’entorn del llac per gaudir d’activitats - piragües, paddle surf i bus-bop-  acompanyades de música d’un DJ,  enguany per primer cop s’ha comptat amb la participació de la SUU, un grup emergent conegut sobretot a Instagram i extern al Pallars.

 

Cal destacar també que enguany amb el Festipallars, s’endega la campanya d’estiu 2018 del Bus de la Festa, que pretén conscienciar als joves de la importància de sortir de festa amb prevenció, posant  a la seva disposició el Bus que farà la ruta pels pobles pallaresos fins a deixar-los al Piolet.

 

Compartir contingut
Copyright © 2022 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.