07Desembre2022

Objectiu: aquest estiu, mou-te amb el Bus de la Festa

L’oficina Jove del Consell Comarcal endega la campanya de la 15à edició del Bus de la Festa, i preveu la participació d’unes 1.500 persones en el servei.
El Bus de la Festa inicia la campanya d’estiu aquesta nit, promovent el seu ús amb el lema “Aquest estiu, mou-te amb seguretat”.

La campanya, que s’està duent a terme per les xarxes socials, està tenint gran acollida entre els joves de la comarca, per aquest motiu,  s’espera que fins a  uns 1.500 usuaris en un estiu en el qual realitzarà fins a tretze destins diferents.

El president del Consell Comarcal, Constantí Aranda, ha volgut remarcar que les festes han de ser símbol del divertiment, però també de seguretat i conscienciació, responsabilitat del servei públic,  i en aquest sentit, el bus n’és un clar reflex.  

L’objectiu de posar a la disposició dels joves aquest transport és garantir la seva seguretat viària en els desplaçaments nocturns i evitar així l’alt risc provinent de la conducció sota els efectes de l’alcohol.

Compartir contingut
Copyright © 2022 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.