07Desembre2022

Descobrint altres cultures a travès del joc

Els nens/es han gaudit de jocs que promouen la cultura, la integració i la diversitat envers altres cultures.

Més de 200 nens/es de 8 casals diferents del Pallars Jussà, han participat avui en la onzena trobada de casals d’estiu i jocs del món celebrada a la Pobla de Segur, organitzada pel Servei d’Immigració i l’Oficina Jove, ambdós serveis prestats des del Consell Comarcal, en col•laboració amb l’Ajuntament de la Pobla de Segur i amb el suport del departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

 

La jornada s’iniciava quan el tren de la Pobla, recollia els nens/es de diversos casals per a portar-los al seu destí, amb el qual han pogut conèixer part del nostre territori d’una manera diferent. Un cop al lloc d’arribada, diversos jocs, animació i finalment una batalla d’escuma els han fet protagonistes d’un dia molt especial.

El Vicepresident segon del Consell, Martí Cardona, s’ha desplaçat fins a la Pobla on ha aprofitat per a saludar als nens/es als quals els ha desitjat molta sort de cara a la gimcana.

Aquesta activitat culmina una setmana en què els nens i les nenes han treballat la descoberta dels diferents continents en els seus respectius casals i que els ha permès organitzar un joc a cadascun que avui han presentat als seus companys.

Un altre objectiu fonamental, és agermanar els casals d’estiu que es desenvolupen a Tremp, la Pobla de Segur, Talarn, Salàs de Pallars, la Vall Fosca, la ludoteca de Tremp i el SIS.

Compartir contingut
Copyright © 2022 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.