07Desembre2022

Geosilva crearà la xarxa de senders del patrimoni megalític de Senterada

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha contractat a l’empresa Geosilva Projectes SL perquè creï la Xarxa de senders interpretatius del patrimoni megalític a Senterada.

Aquesta acció és una de les 7 que inclou l’operació “Valorització del Patrimoni Cultural i Natural per a la Dinamització Turística del Pallars Jussà”, el 50% d’aquest contracte és cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional FEDER de la Unió Europea en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Es va aprovar l’adjudicació de l’obra per un total de 42.773,50€ el passat més de juny. Geosilva ha presentat un projecte de senyalització dels principals elements megalítics de Senterada (datats entre el 3300 aC i els 1500aC) a través de 40 km de senders tematitzats amb distàncies i graus de dificultat diversos que puguin complaure a usuaris de perfils diferents, des del turista familiar al senderista més preparat. Aquesta acció vol posar en valor aquest patrimoni de la comarca fins ara més desconegut. Està previst que s’iniciïn les obres a finals d’any.

Compartir contingut
Copyright © 2022 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.