29Novembre2022

El Bus de la Festa del Jussà incrementa més d'un 50% el nombre d'usuaris

Amb el que va d’estiu, el Bus de la Festa del Pallars Jussà ha transportat un total de 731 persones, xifra que suposa un increment del 53% respecte l’any anterior, que a aquestes alçades l’havien utilitzat 475 persones.

Aquest servei que impulsa l’Oficina Jove del Pallars Jussà, amb els suport de diferents ajuntaments i comissions de festes, està notant enguany una tendència a l’increment d’usuaris que es preveu vagi en augment ens les properes setmanes.

Aquest creixement es deu en gran mesura a les campanyes de difusió a través de les xarxes socials que s’han dut a terme amb l’objectiu de conscienciar els joves de la importància del bus com a mitjà segur sobretot en el retorn de la festa. També, s’han modificat els horaris per tal que els nois/es que en fan ús el puguin aprofitar el màxim possible.

En aquest sentit, a partir del setembre es preveu implementar diverses accions per tal de detectar l’opinió dels joves sobre aquest servei de transport de manera que les seves aportacions serveixin per ajustar-lo millor a les necessitats dels joves.

El president del Consell, Constantí Aranda, ha valorat molt positivament aquest increment d’usuaris del bus, fet que significa que hi ha un canvi social, una visualització del compromís amb la prevenció i la seguretat.

El Bus de la Festa del Pallars Jussà, que enguany celebra el seu quinzè aniversari, inclou un total de 14 rutes en els mesos d’estiu. Aquesta edició tancarà el calendari del bus la Festa Major de Tremp a primers de setembre.

Compartir contingut
Copyright © 2022 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.