07Desembre2022

24 línies de transport escolar aproparan a classe 328 alumnes del Jussà

Aquest curs s’utilitzaran un total de 16 vehicles de menys de nou places i 8 autocars.

Un total de 328 alumnes del Pallars Jussà es desplaçaran aquest curs mitjançant les 24 línies de transport escolar que gestiona el Consell Comarcal.

Arran del procés de contractació obert a tots els interessats, enguany s’han adjudicat aquestes línies a 2 empreses d’autobusos i diversos taxistes de la comarca, que aproparan els nens i nenes de desenes de petits nuclis de població als centres escolars de Tremp, La Pobla de Segur, Isona, La Plana de Mont-ros, i Espluga de Serra.

Un total de 16 línies amb vehicles de menys de 9 places que aproparan a l’escola a 94 nens i nenes, i 8 línies que es cobriran amb autocars i transportaran 234 alumnes.

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha adjudicat 18 línies per als quatre propers cursos, mentre que altres 6 la seva adjudicació ha quedat deserta o l’adjudicatari hi ha renunciat i per tant s’han prorrogat un any més les empreses les duien a terme fins ara i el proper curs tornaran a sortir a concurs.

En total, el transport escolar del Pallars Jussà per al curs 2018/2019 tindrà un cost de 270.621,89€, gràcies al finançament del Departament d’Ensenyament, del govern de la Generalitat de Catalunya.

Compartir contingut
Copyright © 2022 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.