22Març2023

La Vicepresidenta del Consell del Jussà assisteix a les Jornades d’Igualtat al Parlament

Aquestes jornades pretenen fomentar la igualtat real afavorint un canvi cultural en la societat.

La Vicepresidenta del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Maria Pilar Cases, assisteix a les jornades al Parlament de Catalunya sobre perspectives de gènere, organitzades per la Direcció General d’igualtat i l’Institut Català de les Dones, que tenen com objectiu garantir la igualtat efectiva entre homes i dones.

Les jornades s’han produït aquest dilluns i dimarts on han participat altres entitats com l’Institut Europeu per a la Igualtat de Gènere, l’Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa i el Parlament Europeu.

En aquest sentit, Cases ha volgut remarcar que és vital per l’administració local aplicar la perspectiva de gènere en les polítiques públiques ja que s’ha d’avançar com a societat i treballar per a fer-la  definitivament real.

Aquestes sessions formen part de la desena edició d’un cicle que promou el diàleg entre responsables del Govern, món acadèmic i societat civil per establir un anàlisis de sobre la igualtat en diversos àmbits de la societat.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.