04Juny2023

Terradets acull la 9à marató d’escalada

Rally Terradets ha celebrat la novena edició de la International Climbing Marathon / Rally d’escalada a Terradets, on el Consell Comarcal del Pallars Jussà i l’Ajuntament de Castell de Mur hi participen com institucions col·laboradores, entre altres entitats.
Aquesta marató que té una durada de dotze hores, consisteix en escalar el màxim nombre de rutes de gran longitud en el mínim temps possible.

En l’esdeveniment han assistit els representants de la International Climbers Meeting de Paklenica de Croàcia amb qui Ral·li Terradets té un acord d’intercanvi i que permetrà als respectius guanyadors de la cordada participar en el  seu esdeveniment al maig de 2019.

En aquest sentit, la cita també ha estat marcada amb la presència de  cordades internacionals d’  Alemanya, Itàlia, França, Croàcia i Anglaterra.

El President del Consell, Constantí Aranda, ha aprofitat  per comentar que aquestes iniciatives fomenten l’entorn i l’esport però alhora altres valors importants com el companyerisme i l’intercanvi d’experiències.

També altres activitats han tingut cabuda en aquestes jornades de tres dies, com per exemple, la pujada de parets com el Pedalet o la Font Freda o la participació en sectors d’escalada esportiva, que resulten obertes a tothom.  

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.