22Març2023

Curs: Coneixement de la Societat Catalana i el seu marc jurídic 2018

El Servei d’Immigració del Consell Comarcal del Pallars Jussà dins de l’àmbit de Primera Acollida, juntament amb la Secretaria d’igualtat, migracions i ciutadania organitza el mòdul C: “Coneixement de la Societat Catalana i el seu marc jurídic 2018”.
El mòdul C té una durada de 15hores. En acabar aquest, s’inicia el mòdul B, de coneixements laborals, impartit pel SOC, també amb una durada de 15h. Per tal de poder accedir a aquesta formació cal inscriure’s al Servei d’Immigració del Consell Comarcal del Pallars Jussà fins al 19/10/2018.

Aquests dos mòduls, sumat amb dos cursos de 45h cadascun de llengua catalana donen dret a les persones participants a aconseguir el “Certificat de primera acollida”.

Aquesta actuació forma part del desplegament de la Llei que regula  els serveis d’acollida de les persones immigrades i retornades a Catalunya i té com a objectiu promoure l’autonomia personal, així com la igualtat d’oportunitats entre la ciutadania.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.