20Març2023

Convocatòria de la 16a edició del Premi Jove Emprenedor/a del Pallars Jussà

L’Oficina Jove del Pallars Jussà ha convocat la 16a edició del Premi Jove Emprenedor/a 2018.
Aquest certamen, dotat amb 1.500 €, premia les millors iniciatives empresarials desenvolupades a la comarca del Pallars Jussà, impulsades per joves de fins a 40 anys.

Documentació de la convocatòria i sol·licitud

El jurat, format per representants dels diferents sectors empresarials de la comarca així com del departament de promoció econòmica del Consell Comarcal i tècnics de la Direcció General de Joventut, atorgaran el premi al projecte empresarial endegat a la comarca del Pallars Jussà, més innovador, amb més potencial de creixement i que promogui la creació de riquesa i de llocs de treball.

Aquells i aquelles que vulguin presentar-se al premi, tindran fins al dia 21 de desembre per fer la sol·licitud i aportar el seu projecte empresarial.

Segons indica el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda, “Aquest certamen no només suposa un suport econòmic per als premiats, sinó que els dóna a conèixer i els col·loca en una posició de prestigi davant el mercat”. 

El guardonat de l’edició 2017 va ser l’empresa Salvatgines, un projecte   impulsat per Albert Cereza i que centra la seva activitat en el foment de l’educació ambiental de la comarca, l’observació i la interpretació de la fauna salvatge del Pirineu i Prepirineu als amants de la natura. 

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.