07Juny2023

El Consell a la primera Xarxa d’Allotjaments Empresarials de Catalunya

El Consell Comarcal del Pallars Jussà formarà part de la primera Xarxa d’Allotjaments Empresarials de Catalunya, que es va constituir al Centre de Serveis per a empreses i emprenedoria de Can Gavarra de Polinyà.
Aquesta xarxa estarà integrada per ajuntaments, consells comarcals, diputacions i altres entitats de Catalunya que es dediquen i gestionen espais d’allotjament empresarial, serveis a l’emprenedoria i innovació i assessoren en la planificació i creació d’empreses.

La XAEC, neix amb la voluntat de millorar la coordinació interadministrativa treballant de forma conjunta per tal de compartir iniciatives i experiències. En aquest sentit, actuarà com a únic interlocutor  davant l’Administració afavorint la cerca de finançament, la contractació de formació o la proposta de crear nous serveis per al desenvolupament empresarial.

El President del Consell , Constantí Aranda, ha comentat que l’adhesió a aquests tipus de projectes afavoreixen la creació de sinèrgies i experiències entre les institucions i així, potenciar les empreses allotjades.

L’organisme estarà format per 14 institucions, cinc de les quals  pertanyen a diferents comarques de Lleida, com el Consell del Jussà, l’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell, la Fundació CEEILleida de la Diputació de Lleida, l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí i l’Ajuntament de Torrefarrera.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.