20Març2023

S’inicien els primers arbitratges de consum per videoconferència des del Consell Comarcal

Aquests dies s’han iniciat els primers arbitratges que enguany es faran des del Consell Comarcal del Pallars Jussà per videoconferència, facilitant que les persones implicades en aquests procediments no s’hagin de desplaçar.
Les juntes arbitrals són organismes administratius, que s’encarreguen de tramitar les reclamacions que formulen els ciutadans quan es senten perjudicats a causa d’un conflicte entre l’empresa i el consumidor.

Es tracta d’un tràmit gratuït, àgil i senzill que es posa a disposició del ciutadà amb l’objectiu principal de resoldre el conflicte per mitjà de les al·legacions presentades i l’anàlisi de les proves.

El President del Consell Comarcal, Constantí Aranda, ha comentat que aquests  avenços aporten valor i qualitat al servei que rep el ciutadà.

La gestió d’aquests procediments s’administra mitjançant un conveni de delegació entre l’Agència Catalana de Consum i el Consell Comarcal del Pallars Jussà.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.