20Març2023

L’Epicentre impulsa visites guiades per potenciar el casc antic de Tremp

L’Epicentre, centre de visitants del Geoparc, incorpora una ruta guiada pel casc antic de la capital del jussà que inclourà un passeig comentat pels carrers així com la visita al Casal Manyanet i al mateix Epicentre.
El proper 3 de novembre s’encetaran les visites guiades al casc antic de Tremp que s’oferiran tots els dissabtes. Un guia especialitzat acompanyarà els visitants en una ruta comentada pel casc antic de la localitat en que es farà especial énfasi en la seva evolució històrica.

La ruta també visitarà el Casal Manyanet, casa natal d’aquest Sant nascut a Tremp i que fou inspirador del temple de la Sagrada Família de Barcelona. Aquest espai expositiu a Tremp, divulga la seva figura i és el reflex de la vida al Pallars Jussà al segle XIX.

L’itinerari acabarà al mateix Epicentre amb la visita a les exposicions que aplega aquest espai i que aporta informació sobre la riquesa del patrimoni cultural i natural de la comarca. Finalment els visitants gaudiran d’un tast de productes gastronòmics de la comarca.

Aquesta iniciativa té com a objectiu donar a conèixer el patrimoni de la capital del Pallars Jussà mitjançant la descoberta de l’arquitectura i de la història que l’envolta.

Les visites tenen un  recorregut complert de dues hores però són adaptables a les necessitats dels visitants. Es duran a terme tots els dissabtes a partir de les 10 del matí  amb punt de trobada a l’Epicentre.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.