20Març2023

El Pallars Jussà a la fira agrària de Sant Miquel de Lleida

Per sisè any consecutiu, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i l’Ajuntament de Tremp participen conjuntament a la Fira de Sant Miquel de Lleida en el marc del projecte “Aliments del Territori i tu”, un espai que impulsa la Diputació de Lleida.
Dijous i divendres, la tècnica de comunicació del projecte FEDER de “Valorització del patrimoni cultural i natural per a la dinamització turística del Pallars Jussà”, del Consell Comarcal, participa a l’estand oferint informació turística.

L’objectiu és tant potenciar i donar a conèixer els productes de proximitat que es produeixen al Pallars com fer promoció turística del territori.

La coordinació entre les dues administracions pallareses i els sectors turístic i agroalimentari de la comarca està donant molt bons resultats potenciant la imatge de territori atractiu amb un alt nivell gastronòmic.

A més de comptar amb aquest espai expositiu, es convida a productors del Jussà inclosos en el projecte “Al teu gust”, a fer demostracions en la zona destinada a showcooking. El dissabte a la tarda l’Oriol Pallarès (És pallarès) realitza un tast de productes de proximitat i fa la presentació del festival gastronòmic del Pallars Jussà CORDEVI.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.