20Març2023

El Cinquè Llac finalista en uns premis internacionals de turisme a Londres

La proposta de vacances de turisme responsable El Cinquè Llac ha estat finalista als prestigiosos premis de turisme responsable “World Responsible Tourism Awards” que s’entreguen en el marc de la fira de turisme World Travel Market de Londres, on ha competit amb altres amb iniciatives internacionals provinents de països com Sudàfrica, Estats Units o Índia.
A més a més, el Cinquè Llac ha rebut una menció especial “One to watch” (iniciativa a tenir en compte) dins la categoria de Millor contribució a l’economia local.

L’evolució positiva del turisme els darrers anys al Pallars Jussà és fruït de la col·laboració publicoprivada la qual afavoreix el desenvolupament d’aquest tipus d’iniciatives singulars que posicionen el territori com una destinació de referència en sostenibilitat. El Cinquè Llac sorgeix de la iniciativa del sector privat i ha comptat des de la seva fase inicial amb el suport del sector públic, en especial del Consell Comarcal del Pallars Jussà que va assumir la inversió d’arranjament i senyalització inicial dels itineraris, i hi ha col·laborat amb assessoraments i promoció turística.

També des del Consell Comarcal del Pallars Jussà i mitjançant el programa Treball a les 7 Comarques del Servei d’Ocupació de Catalunya, es dona suport a les iniciatives privades dinàmiques que sorgeixen a la comarca, com és el cas del Cinquè Llac i Vine al Pallars, viu el Jussà.

L’objectiu és aconseguir ser una destinació turística referent en qualitat i en sostenibilitat, tot i consolidant el desenvolupament econòmic local del territori i la creació d’ocupació a la comarca.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.