22Març2023

Prop de 300 pallaresos/es gaudiran de bonificacions durant la temporada de neu

Aquest matí s’ha signat el conveni entre el Consell Comarcal del Pallars Jussà i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya que permetrà als pallaresos gaudir de bonificacions durant la temporada de neu.
Uns 300 pallaresos gaudiran aquest hivern de les pistes de Port Ainé, Espot esquí i Tavascan, per aquest motiu, el Consell Comarcal del Pallars Jussà coordinat amb el Consell Esportiu i FGC han signat una temporada més el contracte que assegura els diferents serveis i productes relacionats amb la pràctica de l’esquí.

Aquests productes s’adrecen als nens/es escolaritzats i als veïns amb més de tres anys d’empadronament , i es posen a la seva disposició a preus bonificats amb l’objectiu de  potenciar i promoure la pràctica dels esports de neu, afavorint-ne el seu aprenentatge i afició.

Segons ha comentat el president del Consell Comarcal, Constantí Aranda, tenim atraccions turístiques de  proximitat  com són  les pistes  d’esquí, i és essencial garantir que la població pugui gaudir d’un servei de qualitat amb facilitats per accedir-hi. 

 

Els forfets per aquesta temporada es poden aconseguir a les oficines del Consell Comarcal i el Consell Esportiu i alhora per diversos mitjans electrònics.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.