04Juny2023

Els escolars del Jussà participen per primer cop a la Fira del Circ de Talarn

214 alumnes dels centres educatius de Tremp - Valldeflors i col·legi Maria Immaculada- els Raiers de la Pobla de Segur, Salàs de Pallars, la Vallfosca i Isona Aeso assisteixen a la primera jornada escolar organitzada en el marc de la 8à Fira del Circ de Talarn.
L’Oficina Jove del Consell Comarcal del Pallars Jussà en col·laboració amb el Centre de Recursos Pedagògics dels Pallars, ha facilitat l’accés de 214 alumnes de primària de la comarca a la primera jornada escolar organitzada en el context de la Fira del Circ de Talarn.

Aquesta iniciativa té com a finalitat promoure espais de trobada entre els nens/es, fer-los partícips de les festes del Pallars Jussà, i alhora, desenvolupar el sentiment de pertinença a la comarca i les seves tradicions.

En el context del circ, l’alumnat treballarà habilitats comunicatives i  dinàmiques com la confiança, les emocions i la superació mitjançant tallers, activitats dirigides i representacions circenses.

Constantí Aranda, president del Consell Comarcal, ha volgut remarcar la importància de “fer comarca” amb els més petits utilitzant l’esperit transformador del circ com a eina educativa.

Enguany, es celebra la 8à edició d’aquesta fira que va néixer amb la voluntat de recuperar l’antiga Fira de Sant Martí, transformada en una mostra que potencia la cultura i l’oci a través del circ.

La Fira, està organitzada per l’Ajuntament de Talarn amb el suport de l’Oficina Jove del Consell Comarcal, el Centre de Recursos  Pedagògics del Pallars Jussà, la Diputació de Lleida i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.