20Març2023

Els alumnes de la Vall Fosca i Salàs aprenent a importància del reciclatge

35 alumnes de les escoles de la Vall Fosca i de Salàs de Pallars han visitat l’abocador i la planta de compostatge del Pallars Jussà. Aquesta sortida els ha permès conèixer en primera persona el procés que segueixen els residus, des que fem el gest de de llençar-los al cubell corresponent a casa fins el tractament específic que es fa de cadascun per tal donar-los una segona vida en molts casos. D’aquesta manera han pres consciència de la importància de prendre la decisió correcta alhora de llençar cada element de rebuig en un o un altre contenidor.

El Consell Comarcal del Pallars Jussà, per tal de conscienciar de la importància de la separació i la prevenció de residus a la comarca, organitza aquestes visites d’escolars al centre de residus del Pallars Jussà facilitant-los el desplaçament fins a Fígols, on està ubicada aquesta instal·lació. D’aquesta manera es vol arribar a una major conscienciació entre els escolars i promoure la prevenció, la recollida selectiva i el reciclatge.
L’àmbit d’actuació d’aquesta instal·lació inclou les comarques del Pallars Jussà, el Pallars Sobirà,l’Alta Ribagorça i la Val d’Aran i dóna un servei a uns 35.000 habitants.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.