20Març2023

El Pallars Jussà explora la mobilitat sostenible en territoris de muntanya en un seminaria a França

Una delegació del Pallars Jussà encapçalada per la vicepresidenta del Consell Comarcal, Maria Pilar Cases i per 2 tècnics i 2 empresaris turístics, ha visitat aquests dies la zona del circ de Gavarnie, un dels paisatges més impressionants del Pirineu, patrimoni mundial de la UNESCO, que forma part d’un dels socis del projecte Interreg POCTEFA GPSTourism, la Communauté de Communes Pyrénées Vallées des Gaves.

Conjuntament amb les delegacions del Pallars Sobirà, del Parc Natural Regional del Pirineus Catalans i de la Vallée de l’Agly, han assistit al seminari “La mobilitat als territoris turístics de muntanya” que se celebra a la localitat francesa de Arrens-Marsous. Aquest seminari s’emmarca en les accions del projecte europeu GPS Tourism, que té com objectiu el foment i promoció del patrimoni natural i cultural dels Pirineus, a través del desenvolupament d'un model integral de turisme vinculat a la mobilitat sostenible.

Segons indica la vicepresidenta del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Maria Pilar Cases, s’està treballant molt intensament en la creació d’un turisme sostenible a la comarca i aquest tipus de seminari ens ajuda a millorar aspectes com a comercialització dels productes turístics que ja s’estan desenvolupant.

 

Dins del seminari s’han tractat temes d’actualitat i d’interès comú com són les alternatives al cotxe en els territoris turístics de muntanya, la gestió dels fluxos turístics i les noves ofertes de mobilitat sostenible, entre altres.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.