20Març2023

Arrelar-se com a impuls d’una jornada a la Comarca del Jussà

Més d’una trentena de participants a la segona jornada Arrela’t al Pallars Jussà que promou que els i les joves s’estableixin a la comarca per a desenvolupar el seu projecte de vida.
L’Oficina Jove del Consell Comarcal del Pallars Jussà i Pallars Actiu en col·laboració amb la Diputació de Lleida, han organitzat la segona edició de la Jornada Arrela’t al Pallars Jussà que pretén ser un aparador que mostri als/les joves les opcions que els ofereix la comarca des del punt de vista professional, personal, cultural i social..

En aquesta ocasió, amb la idea de reformular i donar un pas endavant respecte la jornada anterior, els participants tindran l’oportunitat d’accedir a un joc d’estratègia que fomenta el treball en equip, la motivació i alhora posa a prova el seu talent per a la creació d’idees i models de negoci viables. En el transcurs de la jornada, diversos emprenedors han explicat en primera persona la seva experiència a l’hora de crear el seu projecte empresarial fet que ha permès compartir sinèrgies i establir contactes amb els assistents.
El president del Consell, Constantí Aranda, ha remarcat que aquesta iniciativa vol animar a desenvolupar el propi talent dels joves explorant les possibilitats que s’amaguen al nostre entorn i encara estan per descobrir. El projecte Arrela’t, que comparteixen les diferents oficines joves de les comarques del Pirineu, inclou altres iniciatives relacionades amb la participació, la formació, l’ocupació o l’emancipació d’aquelles persones que volen retornar, establir-se o quedar-se en aquests territoris.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.