29Març2023

La Xarxa d’Allotjaments Empresarials de Catalunya es reuneix al Pallars Jussà

La XAEC ha aprofitat aquesta trobada per donar-se a conèixer entre aquells vivers d’empreses de la demarcació de Lleida que encara no en formen part perquè coneguin els avantatges del Treball conjunt de cara a coordinar accions formatives i de captació de talent i projectes empresarials que es puguin allotjar en aquests espais, la creació de noves sinèrgies que potenciïn les empreses allotjades i la defensa dels interessos comuns.

La Xarxa d’Allotjament Empresarials de Catalunya (XAEC), creat el passat mes d’octubre és la unió d’ajuntaments, consells comarcals, diputacions i altres entitats d’arreu de Catalunya que gestionen espais d’allotjament empresarial i de serveis a l’emprenedoria, la innovació i d’assessorament en la planificació i creació d’empreses. El seu objectiu principal és el de millorar la coordinació interadministrativa i treballar de manera conjunta per tal de compartir iniciatives i experiències.

La XAEC, a més, suposa la constitució d’un únic interlocutor davant l’Administració i, per tant, la unió de forces dels seus membres a l’hora de cercar noves fonts de finançament, contractar formació o proposar nous serveis o canvis en el funcionament dels programes destinats a emprenedors i empreses.

 

El centre d’acolliment d’empreses, CEI Pallars Jussà, és un dels membres fundadors de la xarxa i disposa de dues seus al municipi de Talarn, una situada a la seu de l’Ajuntament i l’altra a l’edifici CITA propietat del Consell i on s’ofereixen uns despatxos a un preu molt assequible, al voltant dels 50 euros/mes i per a un període màxim de tres anys.

El seu objectiu és, facilitar un espai equipat per al desenvolupament empresarial, d’aquelles iniciatives de negoci amb perspectives de viabilitat econòmica que sorgeixen a la zona i repercutir així favorablement al creixement econòmic de la comarca i creació de llocs de treball.

 

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.