29Març2023

Programes de formació que potencien l’eficiència dels serveis públics per a la població

El Consell Comarcal del Pallars Jussà a través del Pla Agrupat de Formació Contínua coordina opcions formatives per als treballadors públics dels ens de la comarca. L’objectiu d’aquestes formacions es basa en l’adquisició de coneixement que posi en valor el treball diari dels serveis prestats a la població. Aquests cursos estan dirigits entre altres, a destinar recursos a l’eficiència dels treballadors, promoure l’ús de les noves tecnologies com a mitjans que permeten agilitzar tràmits en els serveis prestats i facilitar noves vies de gestió – per exemple, la videoconferència- evitant al beneficiari haver-se de desplaçar a altres localitats més grans.

Entre els títols d’aquestes formacions s’hi troben “Novetats en els serveis Via Oberta i EACAT”, des d’on es realitzen part dels tràmits electrònics; “Reglament de protecció de dades” i “Gestió del Coneixement” que els permet conèixer i gestionar eines de treball i comunicació.

Segons ha indicat el president del Consell, Constantí Aranda, “considerem que la formació és un eix vertebrador bàsic per a l’eficiència d’un servei i del treballador que assumeix la responsabilitat de prestar-lo, per aquest motiu, el Consell aposta per la constant professionalització de totes les àrees i ens.”

 

Aquestes formacions estan subvencionades per l’Associació Catalana de Municipis i promogudes per la Diputació de Lleida, Girona i Tarragona,  l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, Consells Comarcals de la demarcació de Barcelona i les organitzacions sindicals de Comissions Obreres, Unió General de Treballadors i  la Central Sindical Independiente y de Funcionarios.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.