04Juny2023

Alumnes de la universitat americana de Wellesley visiten el Pallars Jussà

Un grup d’alumnes de la Universitat de Wellesley, Boston, visiten avui diferents equipaments turístics del Pallars Jussà com l’Epicentre i el Casal Manyanet.
La comitiva, formada per 16 noies i el seu professor, s’ha interessat per temes històrics, social i culturals que els seran de gran valor en els seus aprenentatges.
Wellesley, és una prestigiosa universitat nord americana que centra la seva filosofia en promoure empoderament i el lideratge de les dones, no és d’estranyar doncs que per les seves aules hagin passat algunes de les dones més influents de nord Amèrica com Hillary Clinton o Madeleine Albright, ex-secretària d’Estat del Estats Units.

El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda, ha donat la benvinguda a aquestes joves que visitaran durant 15 dies llocs com Barcelona, Lleida i el romànic de la Vall de Boí acompanyades pel seu professor de filologia Hispànica, Carlos Ramos. Ramos, nascut a Lleida, està vinculat a la universitat des de 1996 com a professor assistent i des de 2003 com a professor associat. Sota el títol “Barcelona i l’esperit de la modernitat 1859-2019” aquestes alumnes gaudiran de diferents aspectes relacionats amb la història de diferents àrees de la geografia catalana.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.