29Març2023

Nous mapes del Pallars Jussà

Tanquem l’any amb l’arribada dels nous mapes de senderisme “Camins del Jussà” i de les guies  de serveis turístics  de la comarca. Aquest material es reparteix  a les oficines de turisme de la comarca, entre els agents turístics i a les fires. La primera cita del 2019 és a  Fitur, al gener i al març ens trobareu a la Fira del Saló de Turisme de muntanya STM que es celebra a Lleida. Els nous mapes es poden recollir a l'epicentre, el centre de visitants del Geoparc. També hi ha l'opció de descarregar-los de la nostra web: http://pallarsjussa.net/ca/informacio/descarregues

Aquesta acció forma part de l’operació “Valorització del Patrimoni Cultural i Natural per a la Dinamització Turística del Pallars Jussà”, i està cofinançada amb fons FEDER, dins el Programa Operatiu d’Inversió en Creixement i Ocupació, que  fomenta el patrimoni natural i cultural dels territoris.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.