07Juny2023

El Jussà promociona el turisme esportiu i sostenible a FITUR

Destaquen iniciatives com la nova Estació d’Esports i natura del Pirineu reinventant l’antiga estació de trens de la Pobla de Segur, un centre de trekking i bike i propostes locals sota el lema “Vine al Pallars, viu el Jussà”.  

El Pallars Jussà promociona a la Fira Internacional- Fitur de Madrid,  noves iniciatives lligades al turisme esportiu i sostenible  integrant les singularitats del territori alhora que es garanteix la conservació dels seus recursos.  

En aquest sentit, els que s’acostin a gaudir de la comarca trobaran  propostes locals i sostenibles  amb activitats per tot l’any pensades sota el lema “Vine al Pallars, viu el Jussà” , d’altres lligades a les marques de qualitat com el Geoparc i altres associades al segell de la UNESCO.

Pel que respecta a les novetats d’aquest 2019, es reobrirà  l’antiga estació de trens de la Pobla de Segur que es reinventa com a Estació d’esports i natura al Pirineu, comptant amb la reubicació de l’oficina de turisme, un espai expositiu que mostra la singularitat del territori, i un centre de trekking i bike.

 

El president del Consell Comarcal, Constantí Aranda, ha explicat que el projecte de l’Estació de la Pobla  suposa un equipament turístic ambiciós i únic que oferirà serveis innovadors a la comarca.

 

També des de l’Epicentre, el centre de visitants del Pallars Jussà, es promouen les visites guiades al casc antic de Tremp tots els dissabtes al matí, incloent els espais de principal interès del casc antic així com la visita al Casal Manyanet i al mateix Epicentre.

 

La participació a FITUR es realitza amb la col·laboració amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i amb l’Agència Catalana de Turisme, i per qui vulgui visitar la fira trobarà tota la informació al mostrador Pirineus dins l’estand de Catalunya.

 

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.