07Juny2023

El Consell Comarcal del Pallars Jussà contracta 22 persones dins del programa Treball i Formació 2018

Es destaca la contractació de 8 dones, augmentant-ne la seva presència any rere any..  

El Consell Comarcal del Pallars Jussà contracta 22 persones, més que l’any passat, dins el programa Treball i Formació 2018 posant especial atenció en la contractació de persones dins la línia dona, que ha anat en augment. .

Aquest és el sisè any consecutiu que el Consell es presta per aquest tipus de programes i enguany col·laborarà amb una entitat municipal descentralitzada i  una entitat social, donant cobertura a les necessitats de la comarca. A més a més,  les persones contractades donaran suport als municipis de la comarca. 

El President del Consell Constantí Aranda, ha explicat que la contractació d’aquestes persones garanteix que la població s’estableixi a la comarca, alhora que s’intenta facilitar que la persona pugui desenvolupar l’activitat laboral al municipi al que viu, evitant que es produeixin fenòmens que afavoreixen la despoblació. 

 

Els contractes tenen una durabilitat majoritàriament de sis mesos, amb altres que s’allarguen als 12, i estan finançats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i alguns d’ells cofinançats pel Fons Social Europeu en un 50% a través del programa operatiu FSE de Catalunya 2014-2020, amb un import que ascendeix a  286.010,16€ del programa TF2018.

 

L’objectiu d’aquest programa es fonamenta en afavorir, mitjançant una experiència laboral i una experiència formativa, la millora de l'ocupabilitat de les persones amb especials dificultats d'integració en el mercat treball amb particular atenció a aquells amb dèficit de formació, dones, persones en situació d’atur de llarga durada, majors de 45 anys, persones amb discapacitat o en situació d’exclusió social, entre altres.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.