07Juny2023

L’equip de govern del Consell del Pallars Jussà dóna suport a l’esperit de l’1-O

L’equip de govern del Consell Comarcal del Pallars Jussà han visitat aquest matí l’exposició “U: per 14 fotógrafs i fotógrafes de Lleida” que aquests dies acull l’Epicentre de Tremp, “per tal de donar suport a l’esperit de l’1-O”, segons ha indicat el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda.
Aquest és el segon espai on s’exposa aquesta mostra fotogràfica sobre els fets de l’1 d’Octubre, després del seu pas per la UdL on no va estar exempta de certa polèmica.

A l’Epicentre es podran veure fins el 28 de febrer 14 de les fotografies de gran format que integren l’exposició i que volen ser una mostra dels aconteixements de l’1 d’Octubre sota la mirada de 14 fotoperiodistes dels mitjans de comunicació de Lleida. “U” no només recull imatges impactants sinó també els comentaris que aquests fets van suggerir als propis professionals que les van immortalitzar.

El President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, juntament amb la  Vicepresidenta primera, Maria Pilar Cases; el Vicepresident  segon, Martí Cardona; s’han aturat en cadascuna de les imatges de les quals n’han destacat la forta càrrega emocional que desprenen.

Constantí Aranda considera també que la coincidència de l’exposició a Tremp amb l’inici del judici als presos polítics “ens ha d’ajudar a mantenir-nos ferms en la reivindicació dels nostres drets”.

L’exposició es podrà veure fins el 28 de febrer a la Sala d’Exposicions de l’Epicentre a Tremp.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.