02Febrer2023

Llegim “CONTES DEL MÓN”?

Una cinquantena de nenes i nens han participat aquest matí a la 13a edició dels Contes del Món que organitza el Servei d’Immigració CCPallars Jussà, amb la col·laboració de la Secretària d’Igualtat, Migracions i Ciutadania. L’objectiu d’aquesta activitat és apropar i donar a conèixer les diferents cultures existents al nostre territori a través dels contes tradicionals de cada territori. D’aquesta manera es vol facilitar la relació de la població autòctona i nouvinguda que viu a la nostra comarca, creant un espai de trobada agradable i positiu.

Aquesta activitat s’ha celebrat a la biblioteca Maria Barbal de Tremp on la Sarai i la Slenka han explicat un conte de Bolívia, en “El quirquincho músic” i un de Navarra, “La cascada de llàgrimes”, que han fet ballar i saltar a petits i grans.

Per tal de dur a terme l’activitat es contacta amb diferents persones que viuen al territori, originàries de diferents territoris com al Sarai i la Slenka, que han fet l’esforç de aprendre la llengua catalana i parlar-la.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.