05Febrer2023

El Pallars Jussà a les jornades Gastropirineus

El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda, i la vicepresidenta, Maria Pilar Cases, participen aquests dies a Núria en la tercera edició de la Gastropirineus, les Jornades professionals de la cuina dels Pirineus, on han pogut coincidir amb el president de la Generalitat, Joaquim Torra.
En el transcurs d’aquesta trobada i en un ambient distès, des del Consell Comarcal se li ha recordat al President la proposta d’incloure l’arranjament del port de Comiols en els propers pressupostos de la Generalitat de Catalunya. Traslladant-li així la petició unànime de tots els alcaldes i alcaldesses de la nostra comarca.

Per aquest motiu, Constantí Aranda ha comentat que el futur de les nostres comarques, rau entre altres motius, en la millora de les carreteres d’accés als nuclis dels  Pallars.

Aquest esdeveniment, que es celebra de forma itinerant al Pirineu i que ha comptat amb una participació de 130 persones,  es centra en la divulgació de productes del territori amb ponències, jornades tècniques i seminaris impartits per professionals de renom del sector culinari.

El certament que compta amb la col·laboració de ferrocarrils de la Generalitat es planteja de poder fer-se el 2020 als Pallars.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.