02Febrer2023

El jovent del Jussà s’implica en l’organització del Festipallars

En la segona sessió del Consell de Joves del Pallars Jussà , celebrat a la Pobla de Segur, els participants es van comprometre a organitzar part de les activitats del proper Festipallars que es celebrarà el 22 de juny a la zona del Piolet de Salàs de Pallars.
Segons aquesta proposta, el Festipallars d’enguany incorporarà activitats i tallers matinals organitzats directament per grups o entitats formades per joves.
La iniciativa pretén fomentar un espai de relació entre el jovent de la comarca a partir d’iniciatives d’oci i festives i diferents propostes socials i culturals, entre altres.

D’altra banda, al consell de joves també es van desenvolupar diferents iniciatives proposades en la primera edició com la creació d’una agenda juvenil i l’ús dels espais públics per a promoure activitats per al jovent. 

Segons Constantí Aranda, president del Consell Comarcal, “generar espais de participació entre els/les més joves potencia i enriqueix el sentiment de pertinença a la nostra comarca.”

Després de la primera trobada, impulsada des de l’Oficina Jove del Pallars Jussà,  més d’una cinquantena de joves formen part d’aquest organisme i s’involucren en el disseny de diferents iniciatives que els afecten directament.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.