02Febrer2023

L’Estació d’Esports i Natura al Pirineu en el programa “Temps d’aventura” d’Esport 3

L’antiga Estació de Tren de la Pobla de Segur és, des d’aquest hivern, l’Estació d’Esports i Natura al Pirineu. Aquest equipament multifuncional, ha estat protagonista de la gravació d’un reportatge per al programa Temps d’Aventura del Canal Esport 3.
El reportatge mostra l’Estació d’Esports i Natura com a centre neuràlgic del Pirineu que agrupa diferents serveis com són l’ espai d’atenció als esportitstes, l’oficina de turisme municipal i un espai interpretatiu de la comarca. 
El reportatge sencer, presentat el passat  9 de maig al programa “Temps d’aventura” del canal Esport3 està disponible a TV3 a la carta des del minut 00:55 fins al 07:07 (https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/temps-daventura/temps-daventura-09052019/video/5853729/).

En el transcurs de la gravació es mostra l’experiència de la Clàudia, campiona del món d’esquí de muntanya i campiona d’Espanya de BTT, que acompanyada per professionals de la comarca recorre a peu i en bicicleta alguns dels indrets més sorprenents del Pallars Jussà. 

La nostra comarca, definida com un paisatge ple de contrasts, presenta una gran varietat de paisatges que van des de l’alta  muntanya fins a les passejades a la vora de rius i embassaments. Aquest entorn únic, la converteix en un destí ideal per a la pràctica del senderisme i del ciclisme durant tot l’any i la  consolida com un destí atractiu per als amants d’aquests esports.

La rehabilitació de l’antiga estació ha estat finançada per fons FEDER dins del projecte Green Pyrenees Slow Tourism (GPS Tourism).

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.