02Febrer2023

El Consell del Jussà commemora el dia internacional contra la LGBTIfòbia amb una campanya

En motiu del dia contra la LGBTIfòbia finalitza la campanya sobre la promoció de la igualtat real i efectiva en el món laboral que s’ha dut a terme durant tot el mes de maig, implicant per primera vegada a l’equip de treballadors/es del Consell Comarcal.

Amb el lema “Reivindica Igualtat” , el Consell Comarcal del Pallars Jussà ha impulsat una campanya online que promou el compromís vers la igualtat de gènere i la diversitat afectiva-sexual en l’àmbit laboral i que alhora, posa en valor la sensibilització vers les polítiques d’igualtat.

Sota missatges com “el talent no té condició ni orientació, trenca amb les barreres”,  s’ha volgut posar en relleu que les discriminacions no són un fet aïllat en la nostra societat i que és responsabilitat de tots/es garantir un entorn laboral que respecti els mateixos drets per tothom. 

Aquesta acció s’ha dut a terme des del Servei d’Atenció Integral LGBTI i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones, de l’àrea dels Serveis Socials del Consell Comarcal.

El President del Consell, Constantí Aranda, ha comentat que aquestes campanyes han de servir per avançar com a societat, i ha agraït la implicació del personal del consell en aquest projecte, que farà del nostra entorn un espai més justi i integrador.

Aquesta campanya s’enllaça amb una formació  al personal administratiu que tindrà lloc a finals de mes,  en relació a l’aplicació de les polítiques d’igualtat en matèria LGBTI en els diferents serveis que es presten des del Consell i en especial, aquells que pertanyen a l’atenció directa de les persones.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.