02Febrer2023

El Consell del Jussà garanteix els drets del col·lectiu LGBTIQ en els serveis a la ciutadania

Més de 40 professionals del sector públic de la comarca del Pallars Jussà, han rebut formació en matèria d’igualtat vers les persones lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals.

El Servei d’Atenció Integral del Consell Comarcal del Pallars Jussà, ha format a professionals de la comarca amb l’objectiu de garantir els drets, la igualtat de tracte i no discriminació vers les persones lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals en els diferents serveis que atenen a la ciutadania.

Durant la jornada s’han aportat coneixements sobre com incloure la perspectiva de la diversitat afectiva-sexual i de famílies  en els diferents tràmits administratius,  i en la promoció de la visibilització de la diversitat en les accions dutes a terme per aquests serveis.  

Constantí Aranda, president del Consell Comarcal ha comentat que  “des del Consell Comarcal, com a ens prestador de serveis hem de donar compliment a la llei i prioritzar que es garanteixin els drets de totes les persones”, i ha afegit, “en cas que no es compleixin, com a treballadors públics tenim l’obligació d’intervenir”,

La formació també ha comptat amb la col·laboració de la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp, que ha cedit  un mostrari de llibres sobre diferents gèneres literaris referents a aquesta temàtica, contribuint així al foment del  coneixement i a la difusió de la visibilització.  

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.