02Febrer2023

Premis a l’emprenedoria, la innovació i el cooperativisme amb el concurs “Som Idees”

Set alumnes de cinquè de primària de l’Escola Valldeflors de Tremp han guanyat el concurs “Som Idees” obert a l’alumnat de l’Alt Pirineu i Aran.

El concurs d’idees emprenedores està organitzat per l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran i el Servei Educatiu de l’Alt Pirineu i Aran i s’emmarca en el projecte “Som Idees” que té com a objectiu dinamitzar i promocionar l’emprenedoria entre l’alumnat dels cicles superiors de primària i fomentar el treball cooperatiu.

Els projectes guanyadors han estat per una banda, una Font amb Sensor, pensada per reduir el consum d’aigua a l’escola i per l’altra,  un Rover Moon, un vehicle amb sensor espacial que té la capacitat de moure’s i recollir objectes de forma autònoma.

Constantí Aranda, president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, ha atorgat els diplomes a l’alumnat  animant-los a treballar en la creació de projectes que els agradin i els motivin. També ha recalcat la voluntat del Consell en seguir col·laborant en els diferents projectes amb els centres educatius de la comarca que així ho requereixin,  com en aquest cas, amb l’aportació de material didàctic de robòtica. 

El centre participant, en aquest cas l’escola Valldeflors de Tremp ha rebut un lot de jocs d’emprenedoria i l’alumnat un joc de llibres sobre economia social i solidària.    

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.