02Febrer2023

El Consell del Jussà efectua l’últim Consell d’Alcaldes de la legislatura

Després de diverses legislatures al capdavant dels respectius Consistoris, els alcaldes de la Pobla de Segur, Isona i Conca Dellà i Gavet de la Conca, no repetiran mandat.

En aquest últim Consell d’Alcaldes, s’ha aprovat l’acta de la sessió anterior i ha tingut lloc una menció especial als cinc alcaldes que un cop finalitzi l’actual legislatura, no repetiran en el càrrec. Aquests serien l’alcalde del municipi d’Isona i Conca Dellà i president del Consell Comarcal, Constantí Aranda, l’alcalde de Tremp, Joan Ubach, l’alcalde de la Pobla de Segur, Lluís Bellera, l’alcaldessa de Talarn, Inés Moré i l’alcalde de Gavet de la Conca, Josep Durany.

En el transcurs de l’acte se’ls ha reconegut la gestió en favor del bé comú al capdavant dels diferents ajuntaments i se’ls ha atorgat per primer cop i per voluntat de l’equip de Govern una litografia com a obsequi.
Precisament en aquesta darrera sessió Constantí Aranda, president del Consell Comarcal, ha apreciat la feina feta per part dels edils i els regidors i ha afegit que “s’han elaborat projectes conjunts que tenen molt potencial, com per exemple el Geoparc Conca de Tremp- Montsec que han aportat valor i reconeixement al conjunt de la nostra comarca.
Per la seva banda, els diferents alcaldes i alcaldessa en conjunt han expressat el seu agraïment al Consell Comarcal per la implicació en els projectes de comarca i el tracte de proximitat als ajuntaments.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.