02Febrer2023

Dalton Bang, Sacabat, 3tails, Biarritz, Caiguda Lliure, Maritrini i Singatalla formen el cartell del Festipallars ‘19

La dotzena edició del Festipallars 2019 inclou un cartell amb grups pallaresos destacats , el reconegut grup Dalton Bang i altres novetats que el fan una de les cites obligades de l’estiu.

Més de 10 hores de festival és el que espera als pallaresos i pallareses que aquest dissabte 22 de juny viuran la dotzena edició del Festipallars’19, a la platja del Piolet de Salàs de Pallars, que promet superar les expectatives de l’edició anterior.

Un total de sis grups pallaresos composen el programa d’enguany, amb els  mítics Sacabat, 3Tails – amb part dels components del  grup  Hollow Cry-  i Maritrini y sus Sicarios, els emergents Biarritz i Caiguda Lliure i el grup musical de versions Dalton Bang, amb una trajectòria reconeguda entre els/les joves i extern al Pallars Jussà.  

El Festipallars repeteix en una localització excepcional com és la platja del Piolet de Salàs de Pallars, amb un cartell que promet sorpreses al llarg de la tarda-nit. Les activitats aquàtiques amb piragües i bus boop s’inicien a les 16:30h, seguit de l’inici dels concerts a les 18:00h de tarda fins les 2:00 de la matinada. Per primer cop, el festival comptarà amb foodtrucks de l’Era del Salasse, l’És Pallarès i el Piolet Xperience i l’espectacle musical de la batukada La Liem de la Pobla de Segur.

El Bus de la Festa  inicia també la temporada de rutes d’aquest estiu, alhora que s’han difós els horaris per arribar al Piolet en tren ja que tal i com han remarcat des de l’organització, “cal conscienciar al jovent d’utilitzar el transport públic també en entorns rurals i sobretot de la importància de sortir de festa amb prevenció.”

Com  ve demostrant des dels seus inicis, el Festipallars segueix apostant pel talent musical dels diferents grups dels Pallars i es consolida com un espai excepcional per als amants de la música. Aquest festival,  s’organitza conjuntament entre els ajuntaments de Salàs de Pallars com a municipi acollidor d’aquesta edició, Senterada, Talarn, Isona i Conca Dellà, la Pobla de Segur i Tremp més el Consell Comarcal del Pallars Jussà  i la Direcció General de Joventut.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.