02Febrer2023

Excepcionals sensacions en la dotzena edició del Festipallars

La dotzena edició del Festipallars finalitza amb èxit i es consolida com una de les cites clau de l’estiu per gaudir dels músics dels Pallars a la nostra comarca.

Precisament, el talent musical amb referents joves pallaresos i un entorn excepcional, és la distinció que fa del Festipallars un festival únic en tot el Pirineu. Amb un format que aposta per seguir innovant any rere any, el jovent dels Pallars s’ha fet seva aquesta trobada a la que han assistit prop més de sis-centes persones.

Des de l’organització  sempre s’ha mantingut la voluntat de donar veu als grups dels  Pallars,  com a essència d’aquest festival. Per aquest motiu, ens comenten que “ells són el reflex de la qualitat i la varietat d’estils musicals que tenim a la comarca”. I en aquest sentit, ja es posa la mirada en l’edició següent, després del que valoren com una “edició molt especial”.  

El grup emergent Biarritz ha estat l’encarregat d’obrir la ronda de concerts, el següents en actuar 3Tails – amb part dels components de la banda Hollow Cry- , Singatalla, els mítics Sacabat, Dalton Bang que ha estat el grup extern al Pallars  a petició de bona part del jovent a la primera  sessió del consell de joves,  Maritrini y sus Sicarios i finalment han estat els encarregats de tancar el festival, Caiguda Lliure.

Una de les novetats d’enguany, han estat les diverses parades de foodtrucks, que han convertit l’edició en un format amb més continuïtat i facilitant als assistents l’estada a la zona de concerts al llarg de la tarda-nit.

Com  ve demostrant des dels seus inicis i s’ha reafirmat en aquesta edició, el Festipallars resulta l’espai excepcional per als amants de la música. Aquest festival, s’organitza conjuntament entre els ajuntaments de Salàs de Pallars com a municipi acollidors d’aquesta edició, Senterada, Talarn, Isona i Conca Dellà, la Pobla de Segur i Tremp més el Consell Comarcal i la Direcció General de Joventut.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.