02Febrer2023

Nou punt d’orientació de l’Institut Català de Qualificacions Professionals al Jussà

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha incorporat aquest nou servei vinculat a l’ICQP, des d’on s’ofereix informació i orientació en matèria d’acreditació de competències professionals i es recolza l’acreditació d’aquestes competències a persones amb experiència i expertes en la seva professió i que no disposin de títol oficial.
Aquelles persones que disposen de formació no reglada, competències professionals o experiència laboral que puguin ser reconegudes i acreditades, poden dirigir-se al punt d’informació i orientació ubicat al Consell Comarcal del Pallars Jussà on se’ls orientarà sobre les seves possibles acreditacions.

Segons indica el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda, aquest servei millorarà les oportunitats laborals de moltes persones que tenint coneixements i experiència suficients en una matèria no poden demostrar-la documentalment.
En aquests moments ja s’estan atenent des d’aquest servei a persones de l’àmbit de la neteja que han iniciat el procés d’avaluació i acreditació dels seus coneixements.
Aquest servei forma part de la xarxa de punts d’informació i orientació de l’ICQP a Catalunya,6 dels quals es troben a les comarques del Pirineu.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.