05Febrer2023

Els espais visitables del Pallars Jussà reprenen l'activitat

Aquest cap de setmana s'obren les portes de l'oficina de turisme comarcal de després de 3 mesos d'aturada, també comencen les visites guiades a les botigues museu de Salàs de Pallars i s'estrena per als no allotjats a cal Soldat, el seu Espai Museum ple de racons amb mil històries amagades del que també podran gaudir els visitants de la comarca.
La tècnica de comunicació de l'operació FEDER: "Valorització del patrimoni cultural i natural per a la dinamització turística del Pallars Jussà" ha comentat la reobertura dels principals equipaments visitables de la comarca, en el marc de la trobada en línia impulsada per abordar la represa de l’activitat turística a la comarca i alhora posar en comú les novetats després de l’aturada per la crisi sanitària del Covid-19.

És el cas de les botigues Museu de Salàs, ho faran amb grups més reduïts (10 persones) i per això, cal reservar la visita amb 48h d'antelació. També obre un nou equipament:  l'Espai Museum a Cal Soldat,  que durant aquest mes es podrà visitar gratuïtament. El Museu Conca Dellà, la Central de Talarn i el Museu hidroelèctric de Capdella ja havien obert al públic. Caldrà però esperar fins a mitjans de juliol per visitar el Castell de Mur o accedir al Congost de Mont-rebei des de la Masieta.

A la sessió també hi han participat  les dues associacions empresarials turístiques de la comarca: l’APAT (Associació de Professionals de l’Àmbit Turístic) i l’Associació Marques de Pastor. S'han presentat les estratègies de comunicació  públiques i privades encaminades a millorar i donar a conèixer la marca viu jussà, en un moment oportú per recordar que el Pallars Jussà pot ser l'escapada ideal pels turistes de proximitat.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.