20Març2023

Tremp acollirà el lliurament de premis del 31è Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Anton Navarro

L’acte tindrà lloc a La Lira i inclourà la projecció gratuïta d’una pel·lícula en català.

El proper diumenge 27 de novembre Tremp acollirà l'entrega de guardons del 31è Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Anton Navarro, del que enguany és amfitriona la comarca del Pallars Jussà. L'acte tindrà lloc a l'Espai Cultural La Lira.
El premi Anton Navarro l'organitzen conjuntament els consells comarcals de l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà i els serveis de català respectius, adscrits al Consorci per a la Normalització Lingüística amb l'objectiu de fomentar l'ús del dialecte ribagorçanopallarès.

En aquest certamen literari podien participar-hi tots els infants i joves matriculats en algun dels centres d'ensenyament de les tres comarques organitzadores. Els treballs presentats es podien enviar fins al 28 d'octubre de 2022. Els textos havien de ser en prosa i escrits en català, i el jurat ha valorat que incloguin trets lingüístics del parlar ribagorçanopallarès.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.