29Març2023

El Consell Comarcal del Pallars Jussà participa en dues altres línies del Programa Treball i Formació

L’ens públic, durant l’últim trimestre de 2022 ha contractat 6 persones en relació a 4 programes de les diferents convocatòries del Programa Treball i Formació destinat a diferents col·lectius. Aquestes 6 persones s’afegeixen a les 9 persones que formen part d’altres programes que finalitzen aquesta primavera i on els requisits eren el no percebre cap ingrés o tenir més de 52 d’anys, tenir expedients de vulnerabilitat social o trobar-se en situació irregular, entre altres.
En aquest context, aquest mes de gener es tramitaran dues noves ofertes de treball per cobrir les línies TRANS (TRFO TRANS-DLLD-DONA) i UCRAÏNA (TRFO UCRAÏNA).

El Programa Treball i Formació té com a objectiu afavorir la contractació de persones en situació d’atur de diferents col·lectius com indiquen els noms de les diferents línies, en tots el casos es tracta de col·lectius amb dificultats per accedir al mercat laboral. 

Es tracten de subvencions promogudes i impulsades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, per tal de millorar l’ocupabilitat d’aquestes persones facilitant-los competències professionals mitjançant la subscripció d'un contracte laboral i el desenvolupament d'unes tasques professionals, i si és el cas oferir-los formació i un acompanyament específic i fent diferents tasques dins de la nostra entitat durant 12 mesos.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.